ManCity poslali do Neapolu pozorovateľa Mareka Hamšíka

11.10.2011 Celý región

MANCHESTER 11. októbra (WEBNOVINY) - Anglický futbalový klub Manchester City prejavil záujem o slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka, ktorý si v súčasnosti oblieka dres talianskeho SSC Neapol.

Asistent trénera \"The Citizens\" Fausto Salsano poslal pozorovateľa, ktorý má sledovať počínanie si 24-ročného ofenzívneho stredopoliara vo svojom klube. Informuje o tom server givemefootball.com.

Napriek piatkovej prehre Slovenska proti Rusku (0:1) v zápase kvalifikácie ME 2012 má ManCity stále interes o Hamšíka, pretože v Neapole je stále platným hráčom a na vedenie anglického klubu urobil dobrý dojem. \"Je to typ hráča, ktorý by mal miesto v našom klube. Jeho výkony som si všimol už vtedy, keď hral za Bresciu,\" uviedol Salsano.

Anglický klub prejavil záujem aj o Hamšíkovho spoluhráča, útočníka Ezequiela Lavezziho. \"Naším cieľom je víťaziť a Neapol takých hráčov má,\" doplnil asistent trénera Manchestru City. Na druhej strane tréner SSC Neapol Walter Mazzarri poznamenal, že pre Hamšíka by bol problém presadiť sa v základnej zostave spomenutého anglického mužstva, no zároveň tým nechcel spochybniť jeho kvality.
 

Vyberte región